Køkkenrenovering efter dine behov​

Få et køkken der passer perfekt til dig

​Drømmer du om at få renoveret dit køkken derhjemme, så du får et nyt og moderne køkken med en opbygning, som passer perfekt til dig? Så hjælper vi ved Tømrermester Lucas Trane ApS dig gerne med din køkkenrenovering.

​Vi har ekspertise og erfaring inden for området og kan hjælpe dig med alt fra at fjerne bordplader og montere nye til opsætning af et helt nyt køkken.

For mange er køkkenet et samlingsrum for familien, hvor man tilbringer tid sammen og laver mad sammen. Derfor er det vigtigt for os at forstå dine ønsker og behov og skræddersy en løsning, der passer til netop dig og din families livsstil. Vi kan hjælpe med en køkkenrenovering, der passer præcist til dig på hele Falster og Lolland, herunder i Maribo.

Kvalitet og detaljer i fokus

Når vi arbejder med køkkenrenovering, benytter vi os udelukkende af materialer af høj kvalitet. På den både kan vi levere langtidsholdbare resultater, der lever op til de højeste branchestandarder. Samtidig har vi et kyndigt øje for detaljen, så du for eftertiden kan nyde godt af et køkken, hvor intet er tilfældigt placeret eller udarbejdet.

Vi tilbyder også rådgivning og vejledning i forhold til design og valg af materialer, så du kan træffe de bedste beslutninger i forhold til din renovering af køkken. Vi er altid opdaterede med de nyeste trends og tendenser inden for køkkendesign og kan hjælpe dig med at skabe et moderne og stilfuldt køkken, der passer perfekt til din personlige smag og stil.

Få et uforpligtende tilbud på din køkkenrenovering

Drømmer du at få renoveret køkkenet derhjemme med en moderne og personligt tilpasset løsning? Så kontakt os i dag og fortæl os om det. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dit drømmekøkken, hvordan vi kan løse opgaven for dig, og ikke mindst hvad det vil koste.

Vi tilbyder også udskifning af vinduer og opsætning af hegn. Se mere her.

Personlig kontakt

Vi holder altid en personlig kontakt og åben dialog med vores kunder.

Høj kvalitet

Vi sikrer en høj kvalitetsstandard, når vi udfører en tømreropgave for dig.

Fleksible løsninger

Vi har stor fleksibilitet og løsninger til ethvert tømrerprojekt.

​Få et tilbud på dit nye drømmekøkken

​Hvis du overvejer at investere i et nyt køkken, så er du velkommen til at kontakte vores tømrerfirma og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skabe det køkken, du drømmer om, og vi kan tilbyde alt fra køkkenrenovering til opførelse af et helt nyt køkken.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tømremester Lucas Trane ApS​

CVR: 42832669

Skelstrupvej 27, 4930 Maribo

 

Telefon: 51 68 71 33

E-mail: info@toemrerlucastrane.dk

white-facebook-fill2

Lucas er klar til at hjælpe dig​

Bestil tømrer nu!

51 68 71 33

Besøg vores profil på:

Copyright © 2023 Tømremester Lucas Trane ApS. Alle rettigheder forbeholdes.