Opbygning af træterrasse med kvalitetshåndværk

Få et flot og
​langtidsholdbart resultat

​Drømmer du om en ny træterrasse, hvor du kan holde fester og selskaber og nyde sensommeraftener i solen sammen med familie og venner? Så er vi ved Tømrermester Lucas Trane ApS klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder opbygning af træterrasse med fokus på dine ønsker og behov – og tømrerhåndværk af den højeste kvalitet. Det giver nemlig et resultat, du kan være glad for de næste mange år.

Bor du et sted på Lolland-Falster og ønsker du at forny dit hjem og din have med en træterrasse, så er du kommet til de helt rette. Vi holder til i Maribo, men kører rundt i hele området og står for lægning af træterrasse. Vi er derfor også klar til at hjælpe dig!

Vi designer i fællesskab

Nå du får vores hjælp til at bygge din nye træterrasse, så tilbyder vi dig en stor valgfrihed i forhold til, hvordan din nye terrasse skal se ud og udformes. Ønsker du en terrasse i flere planer, der går rundt om huset? Eller er det sparsomt med pladsen, og skal vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af kvadratmeterne? Vi designer din nye træterrasse i fællesskab, så du får et resultat, der lever op til dine forventninger og drømme – både i forhold til funktionalitet og æstetik.

Med professionel opbygning af træterrasse hjælper vi dig med at skabe præcist den hyggelige udeoase, du er ude efter. Og hvis du ønsker at få anlagt en ny træterrasse i forlængelse af en tilbygning til dit hjem, så tager vi gerne hånd om hele byggeprojektet.

Søger du et nyt tag? Så kan vi også hjælpe med det! Læs mere her.

Personlig kontakt

Vi holder altid en personlig kontakt og åben dialog med vores kunder.

Høj kvalitet

Vi sikrer en høj kvalitetsstandard, når vi udfører en tømreropgave for dig.

Fleksible løsninger

Vi har stor fleksibilitet og løsninger til ethvert tømrerprojekt.

Kontakt os for et tilbud på opbygning af træterrasse

Skal vi hjælpe dig med at bygge din drømmeterrasse? Kontakt os i dag og få et tilbud på opbygning af træterrasse hjemme ved dig.

Vi er altid klar til at indgå i en dialog om, hvad du forventer og ønsker at få ud af vores hjælp. Vores største ønske er nemlig at yde en fantastisk service og et resultat, du bliver glad for.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tømremester Lucas Trane ApS​

CVR: 42832669

Skelstrupvej 27, 4930 Maribo

 

Telefon: 51 68 71 33

E-mail: info@toemrerlucastrane.dk

white-facebook-fill2

Lucas er klar til at hjælpe dig​

Bestil tømrer nu!

51 68 71 33

Besøg vores profil på:

Copyright © 2023 Tømremester Lucas Trane ApS. Alle rettigheder forbeholdes.