Nyt tag – bring mere værdi til dit hjem

Vi reparerer, renoverer
​og lægger nyt tag

Er du træt af at kigge på dit gamle og slidte tag, eller kan du måske endda mærke, at dit hjem er dårligt isoleret og ikke kan holde på varmen? 

Med et nyt tag kan du bringe mere værdi til din bolig med både et flottere udseende og en bedre isolering. Og ved Tømrermester Lucas Trane hjælper vi dig med at give dit tag den kærlige hånd, det har brug for.

Uanset om du ønsker at få en tagdækker ud til at renovere dit nuværende tag eller lægge et helt nyt tag, så kan vi tage hånd om det. Vi holder til i Maribo på Lolland-Falster og kører ud til opgaver i hele området. Skal du have en kompetent tømrer til at reparere eller renovere dit tag, så er du altså kommet til de helt rette.

Tagarbejde med udgangspunkt i dine behov

Det kan være et omfattende stykke arbejde at få lagt nyt tag eller udført en anden tagrenovering. Der er en hel del valg, der skal træffes som en del af processen i forhold til pris, materialer, udseende og meget andet. Det kan eksempelvis være svært at vide, om du skal vælge et eternittag eller et tegltag, men her hjælper vi dig naturligvis gerne med imødekommende vejledning, så du får valgt den helt rette løsning til dit hjem.

Ønsker du at få lagt et nyt tag som en del af en totalrenovering af dit hjem, så tager vi gerne hånd om hele opgaven. Vi kan eksempelvis også hjælpe dig med opbygning af træterrasse, montering af et nyt køkken og meget, meget andet. Lad os hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem!

Personlig kontakt

Vi holder altid en personlig kontakt og åben dialog med vores kunder.

Høj kvalitet

Vi sikrer en høj kvalitetsstandard, når vi udfører en tømreropgave for dig.

Fleksible løsninger

Vi har stor fleksibilitet og løsninger til ethvert tømrerprojekt.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål til, hvad du kan få ud af et nyt tag hjemme ved dig? Eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os i dag og overlad trygt dit tagarbejde i vores hænder.

Vi ser frem til at hjælpe dig med et tilfredsstillende og langtidsholdbart nyt tag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tømremester Lucas Trane ApS​

CVR: 42832669

Skelstrupvej 27, 4930 Maribo

 

Telefon: 51 68 71 33

E-mail: info@toemrerlucastrane.dk

white-facebook-fill2

Lucas er klar til at hjælpe dig​

Bestil tømrer nu!

51 68 71 33

Besøg vores profil på:

Copyright © 2023 Tømremester Lucas Trane ApS. Alle rettigheder forbeholdes.